Talán candida? Remélem jó helyen írok tapasztaltak véleményét tanácsát várom.
sok nőnél a fel nem fedezett cukorbetegség okoz állandó fertőzéseket. ezt egyszerű vérvétellel le lehet ellenőrizni.
(nem az lesz cukorbeteg, aki sok édességet eszik.)
16:33
én voltam az első, én írtam a cukorbetegséget.
nekem állandó nőgyogyós problémáim voltak (hol gomba, hol baktérium). évekig kezeltek, és bár sokszor vettek vért, egyik orvos sem nézte meg a vércukrot.
kb. 30 kiló jött fel rám hat év alatt úgy, hogy nem ettem többet vagy sokat. nagyon magam alatt voltam. úgy derült ki a diabéteszem, hogy elkezdtem fogyózni diétával, tornáztam. egy darabig ment is a dolog, de aztán egyetlen hét alatt feljött rám 10(!) kiló. pont akkor volt munkahelyi orvosi vizsgálat, és elmondtam a dokinak, aki komolyan vette a problémát.
a mai napig hitetlenkedem, hogy amióta tartom a diétát, eljárhatok usziba, mert semmit az ég világon nem szedek össze. régen ez elképzelhetetlen volt. szerencsére sikerült lefogynom is a cukorbetegeknek előírt étrenddel.
lehet, hogy neked nem ez a bajod, de egy vérvizsgálatot megér a dolog sztem.
szia, én vagyok a cukorbeteg.
én azt tapasztalom, hogy menstruáció alatt és utána egy héttel tökéletes a vércukrom, előtte két hétig viszont magas.
nálam egyébként három tünet jelent meg: az állandó szomjúság, a meghízás és a visszatérő fertőzések. a klasszikus tünetek elmaradtak.
a kórházakban elég eltérő, ahogy meghatározzák a normális éhgyomri vércukor szintjét, a legszigorúbb szerint a normális éhomi vércukor 3,5-5,5 között van. van, ahol 5,9-ig normálisnak tartják.
lehet, hogy érdemes lenne egy terheléses cukorvizsgálatra is elmenned.
van, akinél a kezdődő cukorbetegség magas éhgyomri vércukorral jelentkezik, de az evés utáni normális, és van, akinél ez pont fordítva van.
lehet patikában is vércukrot méretni. ha étkezés utánit akarsz nézni, annak 4,0-7,0 mmol/L között kell lennie, és evés után pontban másfél órával kell megmérned magad.
nálam egyébként ez a probléma társult pajzsmirigy-alulműködéssel, de a hízás egyértelműen a cukorbetegség miatt volt. ez azért biztos, mert a diagnózis után elkezdtem a diétát, és 3 hónap alatt lefogytam a 6 év alatt felszedett 30 kilót. és, ahogy írtam, a fertőzések megszűntek. állandóan hitetlenkedve kérdezek vissza a nőgyogyón, de NINCS fertőzésem. Ez számomra hihetetlenül új és felszabadító élmény.
örülök, hogy nem vetted okoskodásnak, remélem, tudtam segíteni vagy neked, vagy másnak :)
sok sikert mindenkinek a gyógyuláshoz. mind az elhízás, mind a fertőzés nagyon megalázó élmény :((((
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem már majdnem az összes készítményt kipróbáltam. A reklámozottakat és amiket a dokik felírtak. Egy darabig segítettek, de aztán visszajöttek a tünetek.Szedtem grapefruitmagcseppeket is.
Először egy vérvétellel kezdem és elkezdem írni az eseményeket (édességevés,strand,sex stb...)hátha okosabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!