Mit tegyek, hogy ne menstruáljak?
Van valami biztonságos, nem káros módszer vagy gyógyszer, amivel el lehet érni felnőtt nőként, hogy egyáltalán ne jöjjön meg a menstruációm?
Lehet, hogy hülye kérdésnek hangzik, de most már nagyon kiakadtam. Nem akarok gyereket, úgyhogy teljesen feleslegesen jön meg. Viszont eltart egy hétig, amiből 2-3 nap olyan rettenetesen rosszul vagyok, hogy létezni nem tudok, nemhogy dolgozni. A szabadidőmet is teljesen tönkreteszi. Az utóbbi években mindig a legrosszabbkor jön meg. Külföldi utazás, strand stb, a legszebb élményeimet, és azt a kevés kikapcsolódási lehetőséget is tönkrevágja. Elegem van. Arról nem is beszélve, mennyi káros gyógyszert be kell ilyenkor vennem minden hónapban. Van erre valami hatékony megoldás?
Műtét.
Beszéld meg a méhészeddel.
Szedhetsz fogamzásgátlót,( az a "vérzés" nem rendes menstruáció)bár nem biztos hogy jobban jársz,mintha maradsz a többi "káros gyógyszernél".
Én úgy tudom,hogy végleges megoldást nem csinálják meg ha egészséges vagy,csak ha 3 vagy több gyereked van.
3.-nak.
"Pénz beszél, kutyaszar táncol!"
Eddig még egyik fogamzásgátlót se bírtam hosszútávon. Mindegyiknek súlyos mellékhatásai lettek egy idő után. Olyat még nem próbáltam, aminél nincs megvonásos vérzés. Lehet, az jó lenne.
A műtéttől viszont elhíznék, szőrösödnék, hullana a hajam és hasonlók, nem? Akkor már inkább szenvedek.
Miért diszkriminálna? A te dolgod, ő meg gondolhatja magában hogy úgy is meggondolod majd magad, de ha nem az se baj, ha szemétkedik mond hogy túlnépesedés van és te csak óvod a földet
Várd a változókort akkor majd végleg elmülik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!