Normális az ha éjjel ki kell mennem pisilni?
Figyelt kérdés
Nincs semmilyen betegségem vagy húgyúti fertőzésem és nem is vagyok terhes, de gyakran van h felébredek éjszaka (vagy inkább olyan hajnaltájban) és ki kell mennem pisilni. Nem fáj meg semmi csak arra ébredek h kell. Nem sokszor, általában éjjelente 1-szer. Normális ez??? ja és amúgy 19 éves vagyok és lány.2010. júl. 22. 12:59
1/6 anonim válasza:
Igen, normális, ha nincs más tüneted. Lehet, hogy este sokat iszol, de az is lehet, hogy egyszerűen kialakult egy ilyen szokásod. Egy időben én is minden hajnalban felébredtem pisilni, aztán egyszer csak "leszoktam" róla.
2/6 anonim válasza:
Nekem pl. olyan berögzülésem van, hogy ha nem megyek el lefekvés előtt pisilni (még akkor is, ha nem is kell), akkor éjjel tuti ki kell mennem.
3/6 anonim válasza:
Régebben velem is ez volt. Azóta olyan szokás váltotta fel, hogy éjjel legeslegutolsó dolgomnak annak kell lenni, hogy elmegyek, és rögtön utána usgyi aludni, ha mondjuk utána valamit elkezdek csinálni és úgy megyek aludni, akkor újra el kell mennem nem baj , hogy 5 perccel ezelőtt is voltam.
4/6 A kérdező kommentje:
én is minden este elmegyek közvetlenül lefekvés előtt de még ígyis kell
2010. júl. 22. 13:27
5/6 anonim válasza:
Én is ezt csinálom, lefekvés előtt pisilek, mégis hajnalban kimegyek újra. de csak azóta van, mióta ilyen rohadt meleg van kint....
6/6 anonim válasza:
Ha csak egyszer kell menni, és régebben is így volt, normális.
Ha rendszeresen egyre többször kell, az lehet cukorbetegség tünete, az unokatesómé így derült ki.
Természetesen ha este megettél egy fél dinnyét, normális, hogy éjjel 2-szer kimész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!