Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg az első menstruáci...

Ma jött meg az első menstruációm. De ma még nem vérzek anyira mér van ez?

Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne bánd, holnapra simán beindulhat a dolog :D

De amúgy az első nekem is olyan volt, hogy csak néhány csepp jött egyetlen alkalommal. A következőre kb fél évet vártam, na az már nagyon erős volt.

2020. jan. 23. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Innen gratulálok, nagy lány lettél.

Az első menstruáció alkalmával nem mindig van "sok" vér, idő kell míg beindul a dolog.

2020. jan. 23. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt. Aztán pár hónapig semmi
2020. jan. 23. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első nap sokszor amúgy is ilyen, de ráadásul első menstruációnál még minden előfordulhat. Az is, hogy nem lesz erősebb, és el is múlik szinte azonnal, lehet, hogy utána fél évig meg se jön... Az elején még semmin nem kell meglepődni.

De a már beállt menstruációnál is az első nap nem olyan erős általában, mint a második/harmadik. Legalábbis nekem.

2020. jan. 23. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Üdv a nagylányok körében.

Az első nap főleg első menstruációnál nagyon gyenge...nekem nem volt semmi...na a második nap hát azt hittem meghalok...

Szóval nyugi

Nekem az első után 3hónap vagy 4 kimaradt

2020. jan. 28. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!