11 éves vagyok és tegnap jött meg nekem . Az anyukám 7 éves koromba meghalt sajnos. És az apukámmal lakom, ezt megbeszélhetem apuval is?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 10:09
11/16 anonim válasza:
együtt éltek, szóval úgyis megtudja, mert kell venned betétet esetleg fájdalomcsillapítót a görcsökre...
gondolom apukád vásárol, szóval tudnia kell ezekről az igényeidről. és persze sok hasznos dolgot tud majd mesélni a menstruációról.
12/16 anonim válasza:
Szia! :) Gratulálok, nagylány lettél:) Nyugodtan mondd el neki, h mi a helyzet, és kérdezz, ha tud szívesen válaszol, ebben biztos vagyok. De tőlünk is kérhetsz segítséget, nyugodtan írj, mi válaszolunk:)Tudok adni pár hasznos tanácsot:P 16L
13/16 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva? Azért mert azt tanácsoltam beszélje meg egy nővel is??
14/16 anonim válasza:
Igen, nyugodtan beszéld meg Apukáddal! Ő is tudja mi a menstruáció és joga van tudni, mi történik a lányával.
16/16 anonim válasza:
Én is 11 éves vagyok és nekem is most jött meg. Persze nyugodtan megbeszélheted, de szerintem is egy női rokonnal is beszélj :). Anyukádért meg részvételem :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!