Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves vagyok és tegnap jött...

11 éves vagyok és tegnap jött meg nekem . Az anyukám 7 éves koromba meghalt sajnos. És az apukámmal lakom, ezt megbeszélhetem apuval is?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

együtt éltek, szóval úgyis megtudja, mert kell venned betétet esetleg fájdalomcsillapítót a görcsökre...

gondolom apukád vásárol, szóval tudnia kell ezekről az igényeidről. és persze sok hasznos dolgot tud majd mesélni a menstruációról.

2010. júl. 22. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! :) Gratulálok, nagylány lettél:) Nyugodtan mondd el neki, h mi a helyzet, és kérdezz, ha tud szívesen válaszol, ebben biztos vagyok. De tőlünk is kérhetsz segítséget, nyugodtan írj, mi válaszolunk:)Tudok adni pár hasznos tanácsot:P 16L
2010. júl. 22. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Most miért lettem lepontozva? Azért mert azt tanácsoltam beszélje meg egy nővel is??
2010. júl. 22. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, nyugodtan beszéld meg Apukáddal! Ő is tudja mi a menstruáció és joga van tudni, mi történik a lányával.
2010. júl. 23. 11:16
 15/16 anonim válasza:
Részvétem anyudért :'(
2010. nov. 1. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is 11 éves vagyok és nekem is most jött meg. Persze nyugodtan megbeszélheted, de szerintem is egy női rokonnal is beszélj :). Anyukádért meg részvételem :'(
2011. aug. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!