Hormonzavarra utalhat az alábbi, vagy esetleg másra?
Néhány hónapja elég kutyául érzem magamat, ami azt jelenti, hogy fáradékony és ingerlékeny vagyok, valamint szédülök. Pár éve megműtöttek petefészek cisztával. A bőröm pattanásos és gyulladt, pedig tinédzserkoromban sem volt ez igazán jellemző rám, a menstruációm hol egy héttel előbb jön, hol késik. Az államon megjelent pár fekete szőrszál is ( eeeeeh) Tudom, tudom, menjek orvoshoz, ami meg is lesz, már időpontot is kértem, de arra még egy hónapot várnom kell, főleg mivel külföldön élek, és otthonra kértem. ( Itt már látott orvos de sajnos azzal sokra nem mentem) Kicsit parázok hogy valami komolyabb bajom lehet, ezért kérdezem azokat akiknek hasonló tünetei voltak már, hogy nekik végülis mit mondott a doktor bácsi/néni! :)
Köszönöm
23 L
Ugyanazt akartam írni mint az egyes .
Haziorvosod úgysem küld el Endokrinológushoz, de vele többre mész ezekkel a panaszokkal .
Inzulinrezisztencia is állhat a háttérben.
Én megmondom őszintén egy szuper magándokihoz mentem el. Igaz, egy vagyont fizettem,de csucstechnikával,nem a mai hagyományos diagnosztikai módszerekkel megállapított számtalan eltérést és javasolt TERMÉSZETES gyógymódot. Igen,hormon és cukorháztartás probléma állt a háttérben. Át kellett alakítanom a táplálkozást és a stresszességemen csökkenteni, ami nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!