Ha nincs hormonproblémám akkor miért szőrösödött ki az arcom?
Figyelt kérdés
Laboreredményeim nem mutattak ki hormon problémát. 3-4 havonta jö9n meg a menstruáciom:S Az orvos azt mondta h lehet a tulwsuly miatt. Irt fel norcolut tablettát. És azt mondta h akkor lesz rendszeres ha lefogyok 10 kg. 18 éves vagyok. Lehetlesz gyerekem?2010. júl. 21. 21:28
1/8 anonim válasza:
Miért hány kiló vagy? Esetleg nem vagy pcos?
2/8 A kérdező kommentje:
85kg..
2010. júl. 21. 21:42
3/8 anonim válasza:
Ez érdekes. Milyen orvosnál voltál?
4/8 A kérdező kommentje:
nőgyógyász
2010. júl. 22. 10:57
5/8 anonim válasza:
És megvizsgált és azt mondta hogy nincs semmi bajod? És mit jelent hogy kiszörösödött. Mindenhol ezek a látható fekete szörök jelentek meg?
6/8 anonim válasza:
Fokozott szőrnövekedés hormonprobléma miatt nem jön. Szerintem lehetséges, hogy PCOS vagy. (ahogy én is) Nekem ne mondja a nődoki, hogy ha 3-4 havonta jön meg a mensesed, az "normális"...:S
Gyereked lehet, de mindenképp kezeltesd ki magad!
7/8 anonim válasza:
"Fokozott szőrnövekedés hormonprobléma miatt nem jön."
Már hogyne jönne? A PCO is hormonzavar.
Vizsgáltasd meg magad endokrinológussal, lehet nem nézett meg az orvos minden hormont.
8/8 anonim válasza:
Bocs rosszul fogalmaztam. Azt akartam írni, hogy akkor nincs fokozott szőrnövekedés, ha nincs hormonprobléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!