Megjött a menstruációm, ma egész nap hányt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 óra alatt már négy alkalommal hánytam, nagyon erős görcseim vannak amúgy is, de most még erősebb, és a derekam is fáj, pedig az egyáltalán nem szokott, de most annyira erősen, mintha megrúgodtak volna. Hányni mindig szoktam, de nem ilyen sokat. Már szédülök és remegek is. Próbáltam aludni, de nem sikerül. A fájdalomcsillapító szintén visszajött. Mit tudnék tenni, hogy jobb legyen? Tettem melegvizes párnát a hasamra, de egyre erőtlenebb, kétségbeesettebb vagyok.. Máskor ahogy telik az idő jobb lesz, de most egyre rosszabbul érzem magam. Enni semmit nem tudok, annyira hányingerem van, sőt vizet sem tudok inni. Kérlek segítsetek2020. jan. 12. 15:34
1/4 anonim válasza:
Ügyeletre elsétálsz.
Utána meg a nőgyógyászatra bejelentkezel, mert ez nem normális
2/4 anonim válasza:
Bemész az ügyeletre és megvizsgálnak. Egyáltalán nem normális hogy mindig hánysz mensruációkor te jó isten. :D Senki nem mondta ezt még neked? Max ha nincs szervi bajod, írnak fel fogamzásgátlót hogy csökkentse a panaszokat. Én inkább azt választanám, mint a folyamat fájdalmat és hányást.
3/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt kB minden mensinél, egyszer bementem ügyeletre és ott mondták hogy egyrészt mensi előtti héten minden nap szedjek magnéziumot és b vitamint emelt adagban (6,12), egyszerű drogeriaban vásárolt vitaminok, minden nap reggel és este bevettem egyet és ha utána is görcsölök akkor menjek be nyugodtan. Egy ideig hatott jó volt, de amúgy mindig bementem szinte, egy nospa szerű/hatású injekciót adtak mindig.
De amúgy a fogamzásgátló is segíthet rendezni a ciklust, nekem anno azért nem írták fel, mert még csak 14 éves voltam. 17 éves koromig havonta vendég voltam a nőgyógyászati ambulancián.
4/4 anonim válasza:
Mindenképp menj az ügyeletre minél hamarabb! Különben kiszáradsz és nagyon rosszul leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!