Lehetek terhes vagy miért van ez?
Figyelt kérdés
Egy napja késik. Egy hete már elkezdtem azokat a tüneteket érezni amiket minden menstruacio előtt érezni szoktam. Azonban tegnap nem jött meg. És ma konkrétan mindenen elsírtam magam. A barátommal mindig védekezunk gumival!2020. jan. 11. 22:39
3/9 anonim válasza:
Ha rendesen védekeztek, a "csak egy kicsit rakta be gumi nélkül" rész nélkül, akkor sima mezei PMS tünetekre gyanakodnék.
Ha nagyon aggódsz drogériák vasárnap is nyitva vannak. Egy tesztcsík kb 500ft
4/9 anonim válasza:
3: Nem mutatja ki, mert még nem lehet beágyazódás sem.
5/9 anonim válasza:
Ha késik a menzesze már valószínűleg látszana. (nem véletlen tesztel minden kismama a "nem várt" napján) Félidőben van kb az ovuláció, utána vagy 5 nap mire beágyazódik és azután kezd el hormont termelni a szervezet amit a teszt kimutat. Ez egy 10-14 nap, ha nem jön meg és félidő környékén van a nőnek ovuja akkor korrekt eredményt ad a teszt. Bár attól is függ mikor volt az utolsó együttlét. Még korábban is tesztelhetne, a menzeszt sem kell várni/nem várni
6/9 anonim válasza:
De ha mondjuk valakinek rövidebb a ciklusa és/vagy nem a hónap közepén van az ovuja, akkor minek dobáljon ki pénzt erre addig minden nap, mikor pl. szerdán vagy pénteken teljesen biztos eredményt kap? Sose értettem ezt a türelmetlenséget.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. 18 éves vagyok és igen rendesen védekezünk sosem közösülünk gumi használata nélkül és a barátom mindig ellenőrzi hogy minden rendben van e a gumival. Az utolsó együttlét pedig január 4.én volt
2020. jan. 12. 09:01
8/9 anonim válasza:
Szerintem ezek menzesz tünetek. Ha védekeztek a barátoddal, kevés az esély a terhességre. Én is ilyen vagyok, mindig a menzesz előtt. Lehet késik egy vagy két napot, ezt sokminden befolyásolja.
9/9 anonim válasza:
Nyugi nekem is ez volt már egy hete, tegnap este egy órát bőgtem ma meg megjött (egy hetet biztos késett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!