Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Streptococcus agalactiae:...

Streptococcus agalactiae: Okozhat viszkető tünetet, valóban ez lehet abajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Közel fél éve szenvedek fertőzéses jellegű tünetekkel: fájdalmas szex, égő érzet, gyakran szurkáló-viszkető érzet.

Nem is tudom már hányszor jártam a dokinál. (azóta váltottam orvost)

1. lelet: baktérium okozta tünetek- nem volt bővebben kifejtve milyen ezért ált. baktérium ölőt kaptam. úgy tűnt minden oké

2. nem múltak a panaszok, bővebb tenyészetre küldtél, kijött hogy candida- az is kezelve lett

3. alkalom: a candida elmúlt de ismét baktérium(ez már nem votl bővebb tenyészet)- szintén valami gyulladás/baktérium ölő cuccost kaptam

4. ismét visszamentem mert nem múltak a dolgok- hol enyhültek ugyan de nem múltak: most kijött hogy a fent említett baktérium van bennem(ez egy részletesebb tenyésztés volt, gomba nincs)- antibiotikumot kaptam rá- a párom is kezelve lesz.

Nem mondott semmit a doki erről, de neten olvasgatva azt láttam hogy nem okozhat különösebb tünetet, de ha viszketek és égek ez okozhatja vagy megint nem voltak alaposak?

Valaki tapasztalta már ezt a baktériumot?Rákeresve neten terhes nők véleményeit látom a babáért aggódva, de saját panasz nincs említve.

Köszönöm előre is,

24l

2020. jan. 8. 19:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!