Hüvelygyulladás befolyásolhatja a rákszűrés eredményét?
Decemberben vették le, akkor hüvelygyulladásom volt. Ma kaptam egy levelet, hogy be kéne menjek az eredményért (vagyis valami nincs rendben.)
Ez befolyásolhatta az eredményt? Vagy nincs összefüggés, és valami más van ott?
Igen befolyasolja. A leleten a gyulladast kulon jelzik. Ugyanakkor a gyulladas lehet bakteriumtol is, de a rakos sejtek, mehszajseb is "gyulladt" lehet. Bocs nem tudom jol megfogalmazni.
Menj be mihamarabb uj kenetet fognak venni, plusz megnezik van e mehszajsebed.
Ne ess egybol.ketsegbe. ha kikezeltek a huveygyulladasod vagy te kikezelted akkor azzal is egyel kepben mit es mennyi ideig hasznaltal ra.
Az ido fontos, ne halogasd.
Igen, befolyásolhatja egy bizonyos szintig.. P3 lehet tőle az eredmény maximum.
De furcsa, mert nekem amikor gyulladásom volt, kikezelték és csak utána csináltak rákszűrést, pont emiatt.
P0 = alkalmatlan minta, valami hiba történhetett a mintavétel/vizsgálat/stb. során, ezért ismétlést igényel.
P1 = NEGATÍV; normális sejtek (általában a szűzlányoknál lehetséges ez az eredmény)
P2 = NEGATÍV; normális sejtek + kevés fehérvérsejtet jelent.
P3 = GYULLADÁS áll fent. Daganatos megbetegedés nem zárható ki 100%-ban.
P4 = DAGANATRA GYANÚ - kifejezetten altípusos sejteket mutat a vizsgálat.
P5 = DAGANATOS SEJTEK jelenléte mutatható ki.
Holnap megyek be, remélem, nem lesz gond.
Akkor írt fel a doki gyógyszert, azt végig szedtem, visszamentem, azt mondta, rendben vagyok,tehát elvileg elmúlt. Akkor nem is volt tünetem, most megint van viszketés, folyás.
Nála akkor voltam először, előtte még az előző lakóhelyem szerint, ahol félrekezeltek, szóval azt se tudom, hogy a gyulladás mióta állt fent, mivel hüvelygombának nézték a bakteriális fertőzésemet 2x is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!