Fogamzásgátlóról vélemény? Tudja szabályozni a menstruációt?
Sajnos mostanában kezdett rendszertelenné válni a menstruációm, el is mentem orvoshoz, aki azt mondta hogy ezt a rendszertelenséget fogamzásgátlóval lehet szabályozni. Sajnos (igaz még régebbről) hatottam olyanokat, hogy a fogamzásgátló tabletták csak rontanak a helyzeten meg lehetnek rosszabb mellékhatásai, kiütések, esetleg meddőség stb, úgy hogy elég bizalmatlan vagyok ezzel kapcsolatban. Viszont ott van az is hogy valószínű vannak újabb jobb tabletták és hogy magán orvosnál voltunk úgyhogy megbízhatóbbnak tartom mint a közegészségügyben dolgozók egy részét (természetesen vannak ott is nagyon jó orvosok).
Szóval az lenne a kérdésem hogy ez beválik? Mik a tapasztalatok?
Ha valaki még olvassa
Az orvos egyébként alapvetően PCOSre gyanakodott utána bebizonyosodott hogy nem ez a gond hanem konkrétan nem jön létre maga a tuszőrepedés.
Ebben az esetben megoldható a probléma? És ha igen hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!