Mit tegyek nagyon erős fájdalmai vannak!?
Figyelt kérdés
az anyukámnak mindig is voltak a havi vérzéssel hasi fájdalmai de most 2 napja már rettentően fáj neki. gyógyszert nem vesz be, ügyeletet nem engedi hogy hívjak. MIT CSINÁLJAK????2010. júl. 21. 08:42
1/3 anonim válasza:
Biztosan nagyon nehéz NEKED, de szerintem egyenlőre nem sokat tehetsz. Légy résen, próbálj nagyon rendes lenni. Várj hátha elmúlik, vagy mégis kér majd segítséget az Anyukád. Türelem, kitartás, szorítok Nektek.
2/3 anonim válasza:
Ha ő nem akarja, akkor te nem tudsz tenni semmit.
3/3 anonim válasza:
szia Hány éves nem kezdődik nála a klimax??
Az én anyukám most 45 és kimaradozik neki és ő sem hajlandó orvoshoz menni szerintem kezdődik nála is. Gyógyszert miért nem vesz be magának segít vele . ne hagyd szenvedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!