A lányoknak is fáj, ha a lábuk közé rúgnak?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 08:20
1/13 anonim válasza:
Ugyan, dehogy, rendkívül kellemes érzés....
2/13 anonim válasza:
Hülye kérdés.....Már hogy fájna, mi ott érzéketlen tuskók vagyunk. Gondolokodj, mielőtt hülyeségeket kérdezel...
3/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam "fáj-e annyira borzalmasan,mint mondjuk egy tökönrúgás?".Elnézést kérek,ha megbántottam valakit,de nem kellene ám ilyen gyorsan felhúzni magatokat!;)
2008. nov. 19. 08:57
4/13 anonim válasza:
Mivel mi nem tudjuk tapasztalni h milyen egy tökönrúgás ezért azt se tudjuk megmondani h fáj-e annyira. De azt azért megmondhatjuk h fáj.
5/13 A kérdező kommentje:
Ennyit akartam tudni.Köszönöm szépen!
2008. nov. 19. 09:08
6/13 anonim válasza:
fáj, de szerintem nem annyira mint a fiúknak
kattekop
7/13 anonim válasza:
ILyen hülye kérdést, már bocs. Hogyne fájna!!!
8/13 anonim válasza:
természetesen hogy fáj, különösen, hogyha a csontot találják el :(
9/13 anonim válasza:
perszehogy fáj,de még mennyire nagyon tud fájni :) én tapasztalatbol irom,mert karatézom és versenyen már sajnos több alkalommal kaptam oda rugast,mert hasba akartak rugni,csak egy kicsit lejjebb sikerült :(( sőt ha nagyobb rugast kap valaki oda akkor akár 2-3 napig is fájhat... :(
10/13 A kérdező kommentje:
Ouch!!!
Részvétem!:(
2008. nov. 20. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!