Hogy mondjam meg a pasimnak hogy meg jött és én nem akarok majd nála aludni?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam is mondtam neki hogy nem megyek de akkor is erőlteti. Én megertem hogy hiányzok neki de akkor sem akarok2020. jan. 1. 00:42
1/13 anonim válasza:
Mondd ezt: megjött és nem akarok nálad aludni
2/13 anonim válasza:
Attól még a jókislányok cumizni tudnak...
4/13 anonim válasza:
Ő a barátod, nem egy idegen, az, hogy menstruálsz nem lehet titok előtte hosszú távon. Mondd meg neki, hogy ez a helyzet; de a férjezett nők sem költöznek el a párjuktól ilyenkor, tehát megfontolhatnád, hogy így is átmész.
5/13 anonim válasza:
Sokadik hasonló kérdés. Áruljátok már el, mire jó egy olyan kapcsolat, ahol dugni tudtok, de a problémáitokat megbeszélni nem?
6/13 anonim válasza:
A csicskakislányok cumiznak, akik taplókat akarnak megtartani.
7/13 anonim válasza:
Van az ősi kínai mondás, amikor a vörös folyók folynak, akkor a sáros utat kell választani.
8/13 anonim válasza:
Nem te kellesz neki hanem az ami a lábad közt van.
10/13 anonim válasza:
Aztán a jó katona barátnője csodálkozik, hogy mitől lett meddő, meg endometriosisos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!