Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, szerintetek ez hülyesé...

Lányok, szerintetek ez hülyeség, vagy működhet? Valaki próbálta már így?

Figyelt kérdés

Éjszakára betétben alszok (Alwys 4-es kódú). Ugye az éjszakai betéteknek sokkal hosszabb és szélesebb a hátulja, h a hátrafelé lefolyó vért is be tudja szívni. Ez nem is rossz elgondolás, hanyadt fekve, vagy felhúzott lábbakkal ülve tök jól működik is. Igen ám, de én inkább hasonfekve szoktam aludni, ami miatt előre fele folyik a vér, és úgy simán lefolyik a betétről. Hiába alszom el a hátamon fekve, reggelre mindig a hasamon ébredek, gyakran több-kevesebb vérrel a bugyimon/pizsimen. Azzal próbáltam orvosolni, h előre keresztbe raktam még egy normál betétet is, h arra follyon ami elölről lefolyik az éjszakairól. Viszont ez sem tökéletes, ráadásul elég kényelmetlen. Viszont a legutóbbi cserénél eszembe jutott, h mi lenne, ha fordítva tenném be az éjszakait, így a hosszabb és szélesebb fele előre kerülne, így nyugodtan alhatnék a hasamon. Szerintetek ez így működne? Valaki próbálta már? Szerintem én valamelyik este tutira kipróbálom így, nem veszthetek semmit. A kérdést meg azért tettem fel, h ha esetleg valaki próbálta már így, leírhatná amit tapasztalt, h nagyjából

mire számíthatok...

Köszi előre is!

2019. dec. 28. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Rakj be 2 - t
2019. dec. 29. 00:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont azt akarnám elkerülni, mert ha kettőt rakok az egyrészt kényelmetlen, másrészt meg nem valami biztonságos megoldás.
2019. dec. 29. 00:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En szules utan hasznaltam ugy hogy megforditottam. Nekem bevalt :)
2019. dec. 30. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Igaz en nem a hason alvas miatt hanem csak ugy nappalra raktam be forditva mert ugy jobban felfogta a cuccot...de nekem jo volt
2019. dec. 30. 18:46
 5/5 anonim válasza:
100%
Én éjjelre inkontinencia betétet szoktam használni ha nagyon megvan. Így tutira nem lesz baleset ;)
2020. jan. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!