Már nagyon unom, mit kéne még ezek után tennem? Most használtam el 10 darab Klion-D 100 kúpod, de?
Gumi, ha másként nem megy. Nem 100%, de hát semmi sem az, csak ha nem csinálod. A vibrátortól vagy a kis kezedtől nem lesz zöldes folyásod, sem gombád, sem gyereked, sem ez az egész végtelenül megalázó szex.
De ez csak az én véleményem. Én senki kedvéért nem tenném magam ki ennek, csak hogy egy pasi jól érezze magát. Iszonyat!
Gumival sem menne, mert fáj... Amúgy sem a védekezéssel van baj.
De minek nem tennéd ki magad? Nem akarnál meggyógyulni? Elvileg a szex nem csak a pasi miatt van, vagy nálad igen?
Szerintem menj vissza a dokihoz. Szájon át szedhető gyógyszert nem írt fel?
Az idelynnek van egy krémje, nekem a gombás viszketésnél sokat segített, de megoldani a problémát ez se fogja.
Szia :) en Micovag Plust hasznaltam utana pedig vitagyn c-t a huvelyflora visszaallitasra, illetve pimafucort kremet kivulre. Lekopogom azota semmi bajom
Mindketto venynelkuli szerintem te is kiprobalhatnad ha ez sem segit menj el orvoshoz.
En is szedtem kliont,betadint,macmirort,gynazolt.
22L
Nem volt, de amióta ez az egész kezdődött, azóta nem is voltunk együtt, így ez kizárt.
Szájon át szedhető gyógyszer nem írt fel.
Azóta vettem Idelyn Beliema Effect hüvelytablettát és Idelyn Beliema Expert krémet, jót olvastam ezekről máshol is, remélem, hogy használni fognak. Ha ez sem jön be, akkor kipróbálom a Vitagyn C-t és a Pimafucortot, köszi a tippeket. Nagyon jó lenne már kikeveredni belőle. A nőgyógyász 3 hónap múlva rendelt vissza, februárra kértem hozzá időpontot még novemberben, már nincs is hozzá korábbi.
Nagyon remelem hogy sikerul kimasznod ebbol.
Igen a parod kezelese is fontos, lehet hogy rajta nem mutatkoznak a tunetek...
De ahogy leirtad igy ez most kizarva :)
Minden jot kivanok neked!
Én ajánlottam az idelynt. Nekem a gombát nem mulasztotta el, tűneti kezelésre nagyon jó. Én az antibiotikum kúra alatt nem akartam mást, ezzel kihúztam a végéig. Ha a hüvelyflóra helyreállítás megoldja a gondot, akkor hat, de ha vmi baci is van, akkor nem fog használni csak időszakosan. Nekem annó az intim lemosóját is ajánlották, az is nagyon jó. Mondjuk elég drágák, de ez a lemosó vált be eddig a legjobban nekem.
Mielőbbi gyógyulást! Légyszi, majd írd meg hogy javult e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!