Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tena Ladyt használható erős...

Tena Ladyt használható erős mensruációs vérzésére?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Volt már egy kérdésem erős vérzésel kapcsolatban.Ajánlottak Olivia egészségügyi betétet ami elég mennyiségre csak túl rövid és mindig hátra megy a vér.Ezért szeretném kérdezni hogy a Tena lady milyen hosszúságú és hogy használható-e erős vérzésre vagy csak inkotinenciára?

2019. dec. 26. 13:44
 1/7 aparalyza ***** válasza:
15%
Az egy felnött pelenka. Igen, használható.
2019. dec. 26. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Tena lady nem pelenka,hanem inkontinencia betét. És igen, lehet használni. Erősebb vérzésnél jobb a nedvszívó képessége.
2019. dec. 26. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Ha ennyire vérzel, szerintem érdemes elmenni vele nőgyógyászhoz.
2019. dec. 26. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Orvosi vizsgálaton már gondolkodtam.

És még egy kérdes.Nem rég volt a tescoba ott csak 3000 forintért láttam és drágának tartom.

Nem lehet valahonnan olcsóbban beszerezni?

2019. dec. 26. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy lehet,ha valakinek inkontinenciája van és szakorvos ad javaslatot a felírására. Sajnos tényleg nem olcsó,de ha csak az erősebb napokon használod,akkor 24 darab elég sokáig elég.
2019. dec. 26. 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát akkor még is marad a tesco.

2019. dec. 27. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Sokan használják is. Nekem is van néhány ismerősöm, kolléganőm, akik a legerősebb napokra inkontinencia betétet használnak. Szülés utánra is gyakran ezt javasolják inkább. Szerintem használd nyugodtan, ha neked ez szimpatikus/és vagy indokolt, mert szerintem nem az a lényeg, h mibe vérzünk, hanem h amit használunk (legyen az betét, tampon vagy bármi más) az a lehető legjobban könnyítse meg a dolgunkat. Én pl mindig éjszakai betétet használok, és nem azért, mert a vérzésem azt indokolná, hanem azért, mert azzal érzem magam a legjobban biztonságban. Vagy pl beszéltem itt egyszer egy csajszival, aki éjjelre rendes pelust szokott használni, mert azon kívül eddig bármilyen betétet is próbált, reggelre nem csak az lett neki véres, hanem gyakran pizsi, ágynemű is... Számomra ez egy picit fura, de ha neki ez vált be, akkor miért ne használhatná erre?! Normál körülmények között csak te tudod, h mi van ilyenkor a bugyidban, de ha netán mégsem, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá, h neked mi a legoptimálisabb a vérzés felfogására..

30/n

2019. dec. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!