Betegséggel csak 2-3 hét múlva kapok időpontot, hogy is van ez?
Összeszedhettem valami fertőzést, tegnap óta fáj az alhasam, égő érzés jelentkezik vizeléskor és a folyásom is megváltozott. Kértem időpontot, most reggel visszaírtak hogy január 9-re tudok menni..
Írják hogy soron kívül lehet menni akut panasszal, ez mennyire igaz? Hallottam olyat is, hogy ez csak akkor érvényes ha már haldokolsz és tényleg nem halogatható tovább a vizsgálat, különben elküldenek ügyeletre, ahol szintén ki tudja mennyit kell várakozni, ráadásul nem akarok általánosítani, de ott eddigi tapasztalataim szerint türelmetlenebbek és lekezelőbbek az orvosok. Annyira nem nagy a fájdalom hogy zavarjon a mindennapi dolgaimban, tegnap óta mintha kicsit enyhült is volna, de nem akarom hogy nagyobb baj legyen, kezelés nélkül pár hét alatt könnyen továbbterjedhet a fertőzés, és nagyobb károkat is okozhat. Próbáljak meg soron kívül odamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!