Menstruacio utolso napjain mennyi esely van a teherbeesesre?
Fogamzasgatlo szedese mellett? Egy teljes nappal kesobb kezdtem bele az uj levelbe, mint kellett volna, bar potoltam a szemet, de 24 ora eltelt. Azon a napon egyutt voltam a parommal, mikor elkellett volna kezdenem szedni, nem is ertem hogy felejtettem el, evek ota szedem. Egy het telt el, ra vagyok gorcsolve a temara magamban, ha erzem, hogy kicsit fent van a savam, mar elkezdek agyalni, hogy uristen biztos terhes vagyok es hanyingerem is lesz. Mellette meg raadasul egy petefeszkem van, ami elmeletileg neheziti a teherbeesest. Jart mar valaki igy?
22/L
Bármikor van esélyed a teherbeesésre, amíg fogamzóképes vagy. Nem véd meg semmi, bárki bármit is mondjon. A "tabi" kimarad, vagy kiüti egy másik gyógyszer hatása, a gumi kiszakad, lecsúszik, melléfolyik, stb. Egyedüli 100%-os védelem az, ha nem csinálod.
A jó hír az, hogy Magyarországon még van abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!