Mini tampon elég vízbe?
Figyelt kérdés
Ma jött meg, de holnapra strandolást terveztünk. Nagyon gyenge a vérzésem, mindig OB Mini vagy Light Flowt-t használok, ez elég kb 5 óráig, de utolsó napokban egy is bőven sok egy napra (de persze a max. 8 órát betartom). A mini tampon elég lesz a vízbe vagy tegyek fel nagyobbat? (OB super van még itthon)És gyakrabban cseréljem, hamarabb megszívja magát? Bocs ha hülyeség lenne de még sosem fürödtem tamponnal és elég bizonytalan vagyok.2010. júl. 19. 22:51
1/3 anonim válasza:
akkor jó nagy hülyeségre készülsz, a legjobb úton vagy elkapni valami fertőzést. Gondolkozz már kicsit, a tampon zsinórját csak nyomd bele egy pohár vízbe, azonnal megszívja magát, és utána a tampon is. Úgyhogy az a fertőzött víz szépen ott fog lenni a hüvelyedben addig, amíg ki nem veszed a tampont. Én biztos nem kockáztatnék, van még a nyárból bőven hátra.
2/3 anonim válasza:
én sosem fürödtem tamponnal,de szerintem ha kijöttél a vízből,zuhanyozz le tiszta vízzel,jól mosakodj meg,majd cseréld ki egyből egy újra. ez a biztos
3/3 anonim válasza:
énma is tamponnal strandoltam, ugyanolyan mintha nem lenne meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!