Felfáztam hétfőn orvoshoz megyek, de közben megjött. Ilyen esetben is elmehetek?
Figyelt kérdés
Sajnos felfáztam a reggeli pisiléskor égető fájdalmat szoktam érezni. Ezért hétfőn megyek a dokihiz. Sajnos pont most jött meg. Így is elmerjek menni? Igazaból szégyenlek ilyen állapotba odállítani. Így hogyan tud majd megvizsgálni?2019. dec. 7. 10:01
1/4 anonim válasza:
Mehetsz nyugodtan. Azt a részt nem fogja vizsgálni.
2/4 anonim válasza:
Milyen orvos, mert ehhez először bōven elég a háziorvos, az meg ott nem vizsgál. Utána, ha nem tud mit kezdeni vele, elküld szakorvoshoz, aki nem valószínű, hogy nőgyógyász.
3/4 anonim válasza:
Ehhez nem kell vizsgálat. Maximum adsz egy pisimintát. De szólj előtte, hogy menstruálsz. Kapsz Cifrant vagy Monuralt a háziorvostól, és ennyi az egész.
4/4 anonim válasza:
A felfázás nem nőgyógyászati probléma, ha a rákszűrésre mész, akkor most nem is tud mintát venni, teljesen felesleges. Akkor vizsgálna meg, ha rendellenes vérzés miatt mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!