Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg a második...

Miért nem jön meg a második menstruációm?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hónapja jött meg az első, (igazából pontosan 28 napja) de most nem nagyon akar. Tudom, hogy egy-két nap még semmi, főleg az elején, de még a tüneteket érzem, hogy megjönne. Most akkor mire számítsak, mikor fog jönni?

Igazából már nagyon rég vártam, hogy megjöjjön, ezért is parázok annyira, új ez még nekem...

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. dec. 6. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Drágám....lehet kimarad vagy fél évig.

Majd beáll idővel.

2019. dec. 6. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Az elején még normális, ha rendszertelen.
2019. dec. 6. 14:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
2019. dec. 6. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmit nem jelent, nagyon ritka a 28 nap, ez csak egy átlag, 21-35 nap között, ha rendszeres normális.

Az első pár évben hónapok is kimaradhatnak, ez idővel fog rendeződni. Nem kell félned!

2019. dec. 6. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a csoda, ha rögtön, a másodiktól beállna egy szabályos, 28 napos ciklus. Az első években nekem teljesen kiszámíthatatlan volt.
2019. dec. 6. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

14,5 éves voltam, mikor először jött meg. De csak kevés....

Utána fél év, a 15. szülinapom körül a második.

Aztán egyre gyakrabban, s pár év alatt beállt rendszeresre.... :) Huh, jó lenne ha csak félévente lenne... :)

2019. dec. 6. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd valamikor 16-18 között várható, hogy teljesen rendszeres lesz. Egyébként eleinte mindenki várja, egy idő után meg hidd el a pokolba kívánod a dolgot. :)
2019. dec. 7. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!