Honnan tudom, hogy mikor érdemes orvoshoz fordulni a menstruációs görcsök miatt?
Nem mindig fáj, de amikor igen, akkor nagyon. Nem gondolom, hogy általánosságban rosszul viselem a fájdalmat, de ilyenkor szinte elviselhetetlen. Nem tudok megmozdulni, van amikor már azt érzem, hogy el fogok ájulni. Próbálok egészségesen étkezni, nem enni cukrosat mielőtt megjön, melegen tartani a hasamat stb stb. Egyik sem vált be, semmi nem segít. Van, hogy a fájdalomcsillapító sem ér szrt se, ha nem akkor veszem be, mikor még csak egy halvány gondolat a fájdalom.
Többször hallottam, hogy ezzel nem lehet mit csinálni, a legtöbb nőgyógyász is csak legyint rá, hogy ez van, így természetes. Igaz ez? (Nem voltam még nőgyógyásznál életemben, mert rohadtul félek az orvosoktól.)
Szia!
Ha csak nincs valami szervi elváltozásod, akkor ezzel nem lehet mást tenni, mint fájdalomcsillapító gyógyszert szedni.
Nekem is fáj, bár nem vagyok rosszul. Fájdalomcsillapítót (Algoflex forte) és görcsoldót (No-Spa) szoktam bevenni plusz forró vizes palackot teszek a hasamra, ha épp otthon vagyok.
Barátnőm nagyon rosszul szokott lenni minden alkalommal, kb úgy ahogy te. Neki a Buscopan használ.
Menj el háziorvoshoz, beszéld meg vele a problémát és kérdezed meg nem lehetne-e Xiloxot szedni rá. (ez vényköteles). Lehet neked ez fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!