Férfias hajhullásom van 18 évesen, de nem megfelelően kezeltek. Mit tehetek?
Lány vagyok, és androgén hajhullást állapított meg a bőrgyógyász még januárban. Utána olvastam interneten, hogy ezt belsőleg, hormonálisan kéne kezelni, ehhez képest csak tüneti kezelésre kaptam egy hajszeszt, 6 hónapja nem csinál semmit, még mindig rengeteg hajam hullik ki. Voltam már több vizsgálaton. Mellékvese-vizsgálatra kellene elmennem, nem? A bőrgyógyász nem utalt be. Vissza kellene mennem hozzá, és mondani, hogy csináljon valamit?
Már nagyon kiborít, attól félek, hogy kihullik az összes hajam. Csak most értitek, én rágjam az orvos szájába, hogy mit csináljon velem? Még mondta is hogy ilyen jellegű hajhullást nőknél csak a változókorban tapasztalt, mégsem kezelt belsőleg.
Köszönöm!
Hát igen, biztos hogy érdekek is fűzték, mivel akkor még magánrendelés volt, de már TB által finanszírozott, szóval már a nem fizetősre is tudok menni. Varga hajcseppet próbáltam, nem csinált semmit, sőt a Revalid sem. Majd előveszem az orvost.
Engem pl a nőgyógyász nem akart tovább utalni hormonvizsgálatra a kérésemre, mert szerinte a hajhullás nem elég indok rá (ja, minden más vizsgálatról van leletem, hogy nem gócom van, stb.)
Most mehetek magánban, pedig a tb sem volt lcsó :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!