Nem merek el menni nőgyógyászhoz, hogy küzdjem le ezt a félelmem?
Figyelt kérdés
Szóval elsőre mennék és irtózatosan parázok, december 9.-ére van időpontom. De nem tudom eldönteni el menjel e tudom hogy el kellene, de iszonyú para van bennem. Főleg hogy férfihez kellene mennem, mert nem igazán van a közelben nő nőgyógász.. Valami tanács hogy küzdjem le ezt a félelmet?2019. dec. 2. 18:19
11/15 Metionin válasza:
Én azzal nyugtatom magam hogy csak pár percig tart a vizsgálat. Fosok amúgy én is pedig már évek óta járok szűrésre.
12/15 anonim válasza:
Nem kell elmenni, ha zavar. A nőhöz is mehetsz! Dumálnak itt egyesek, hogy a női orvos nem jó, sok férfi sem. Meg hogy ne úgy nézd, hogy ffi,dehogy is nem, attól még ffi, aki nőket dug. Amúgy meg magad nézd, neked mi a jobb.
13/15 anonim válasza:
Dumálnak itt egyesek? Ne haragudj, hogy tanácsot próbáltunk adni. :D
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2019. dec. 4. 15:30
15/15 anonim válasza:
szerintem menj női orvoshoz először,ha ennyire gátlásos vagy. Utazz távolabbra, nem kell majd minden nap oda járnod, nem számít a távolság, ha jobban érzed ott magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!