Felmondta a szolgálatot az egyik petefészek?
Én is pont elgondolkodtam ezen. Nekem ugyan megjön időben, de kéthavonta borzasztó fájdalmakkal és megelőző tünetekkel (depresszió, sírás, fejfájás, derékfájás, vizesedés), iszonyatosan kevés mennyiséggel. Szinte mintha nem is lenne.
Az én dokim miután megvizsgált és nem talált semmi szervi gondot, kérte 1 hónappal ezelőtt, hogy adjak magamnak egy fél évet, közben írjam minden tünetemet, ami SZERINTEM a ciklusommal összefüggésben van. Legyen az testi, vagy lelki tünet. Ha ennyi idő alatt sem változik semmi és a baba sem jön össze, akkor menjek vissza és kielemezzük együtt, illetve eldöntjük merre tovább. Ő több lehetséges dologgal is rémisztgetett. Endometriózis, petefészek kimerülés, gyulladás, csatorna elzáródás, hormon probléma, stb., de azt mondta az is lehet, hogy csak kicsit megfáradt a szervezetem és helyreáll magától, nincs semmi gond mögötte.
Első válaszolónak!
Akkor más gyerekét neveld te! Menj be, akassz le egyet a polcról, aztán hajrá. Nem mindenki vágyik idegen emberek gyermekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!