Mennyibe kerül a méhnyakrák szűrés Budapesten magándokinál?
Hát én még olyat nem hallottam, hogy ingyenes lenne.
Az én dokimnál alap,1 éves rákszűrés 8000+ most csináltattam pluszban clamidia és HPV(méhnyakrák) szűrést 8500-ért.
Barátnőmnél ugyanez még egy 3-4ezer ft-al több volt egy mási kdokinál.Változó de kb ilyen árak vannak, amit írtam.
Nem vagyok smucig, csak nem azon múlik, hogy ki az igényes és ki nem, hogy éppen magánorvoshoz vagy sztk-ba jár-e. Az, hogy összeesett a gyógyszertől, ugyanúgy előfordulhatott volna, ha magánorvoshoz megy, azt nem lehet előre tudni, hogy hogyan reagál valaki a gyógyszerre. Ezt csak olyan úrinős hobby, hogy "igen, ÉN magánorvoshoz járok, tehát roppant igényes vagyok". De a sok bugyuta embernek könnyű bebeszélni, hogy csak a fizetős szolgáltatás lehet jó, végül is ez az orvosok érdeke, csak nem a betegeké.
De látom, te két névvel is regisztrálva vagy... Nyilván erre is igényes vagy.
Egy névvel vagyok regisztrálva,kb két hete ha ismerem ezt az oldalt,úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz.
Kettő: nem én kezdtem el személyeskedni, te szóltál be, hogy egyeseknek mennyi felesleges pénzük van....most őszintén miért kell bántani másokat?Ha én erre költök azt miért irigyled tőlem?Miért kell beszólogatni, mikor én csak válaszoltam valakinek a kérdésére.Miért rajtam töltöd ki azt, hogy szerencsétlen vagy???
Tudod mit az utolsó mondatért még azelőtt elnézést kérek, hogy megint beoltanál.
Ez az oldal nem arra van, hogy vitázzanak az emberek.
Azt viszont még mindig nem értem neked miért kellett belémkötnöd és bántanod, azért mert egy évben 8ezer ft-ot hajlandó vagyok erre költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!