Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelykapszula használata?

Hüvelykapszula használata?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos bevallom 28 éves létemre még nem használtam kapszulát.

Betadine hüvelykúp kúra után szeretném a flórát visszaállítani, a gyógyszertárban a gynesflor hüvelykapszulát ajánlották.

A problémám, hogy nem sikerült felhelyeznem, pedig a kúpokkal nem szokott gondom lenni.

Szóval ez a kapszula úgy néz ki mint azok a kapszulák amiket szájon át vesz be az ember... én már ezen is meglepődtem :D :D

Na és amikor be akartam helyezni, a kapszula mintha elvesztette volna a szilárdságát elkezdett összenyomódni az ujjam alatt :O Nagy nehezen beszenvedtem az elejét de akkor már ragacsos is lett az egész és egy istennek se ment tovább úgyhogy kihúztam. Szinte egy massza lett....

Segítsetek légyszi valamit nyilván rosszul csinálok :(

2019. nov. 29. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik huvelykup volt ilyen, elotte picit bevizeztem es nem volt gond
2019. nov. 29. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én applikátorral szoktam feltenni.
2019. nov. 30. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kicsit be kell vizezni előtte.
2019. nov. 30. 10:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a nedvesítés valóban megoldotta a problémát.

Viszont vigyázni kell, ha túl sok víz éri megint csak ragacsosodik ezért csak pár csepp kell rá.

2019. dec. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!