Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves kortól lehet a...

Hány éves kortól lehet a nőnek mellrákja?

Figyelt kérdés
14éves vagyok és a bimbóim alatt érzek vmit az mi lehet?
2010. júl. 19. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

bármikor.

mindenkinek van csomó a mellében,úgyhogy nem kell miatta aggódnod, de azért vizsgáld át magad, az soha nem árt: elmozdítható, kivehető kontúrú golyókról van szó? nem váladékozik a melled? semmilyen szögből (felemelt karral) nem látsz sem bemélyedést, sem kidudorodást a melleden?

ha ezekre nem a válasz (kiv. az első kérdés, az úgy jó, ha elmozdítható, sima felületű), akkor semmi gond nincs:)

2010. júl. 19. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A rák nem korfüggő. Haltak már meg ebben a szörnyű betegségben kisgyerekek is. A mell 14 éves korban még fejlődésben van, a menstruáció előtt pl. megduzzad. Ha nagyon zavar az a valami, akkor mutasd meg a mamádnak, ha ő is úgy látja, hogy gond van, akkor forduljatok orvoshoz.
2010. júl. 19. 09:07
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 20. 10:54
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

egy idő után elkezdet fájni a mellem és az orvos azt mondta h ciszta

szval csak tudatni szeretném h ez lett a vége

de én nem hibáztatlak titeket mert ti segítettetek nekem és ne értsétek félre csak leírtam h mi van velem :D

köszi a segítséget :D

2010. szept. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!