A norcolut tabletta jó menstruáció meghozására?
Hány éves vagy?
Mit jelent, hogy rendszertelen?
Voltál már orvosnál?
Szia
Nemtudom hogy még aktuális-e a kérdés, de én szintén 19 éves lány vagyok, és én már voltam endokrinológusnál és nőgyógyásznál is, és mindkettő orvos a norcolutot tanácsolta a menstruáció meghozására mivel nekem már több mint féléve nincs + ciszták eltüntetése miatt is, mivel sajnos most mást nemtudtak tanácsolni.8 napig kellett szednem, napi 2 tablettát. Hát mondanom sem kell, de azalatt minden bajom volt. Állandó haspuffadás,gyomor görcs, farkaséhség. De nekem sajnos nem használ. 3 napja kellett volna megjönnie a menstruációmnak de semmi.Sajnos emiatt a fogamzásgátlót se tudom elkezdeni szedni, mivel nekem pont az lenne a cél hogy menstruáljak és tüntesse el a cisztáim.Már én sem tudom mihez kezdjek.... Remélem neked azért használni fog. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!