Mellemen folt? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Szóval kb két hete észrevettem, hogy az egyik mellemen a mellbimbó mellett C alakban lett egy folt. Nagyon nagyon világos rózsaszín, nem érdes, semmi különös nincs rajta. Nyomásra tej is jön, egy csepp, de az amióta nem szoptatok, ezzel a mellemmel így van. Azt tudni kell, hogy mindig csak fejtem, az a mellem volt begyulladva is, valamint mindkét mellemben megnagyobbodtak a nyirokcsomók (reaktívak). Tavaly voltam UH-n, akkor ezen kívül mindent rendben találtak, vérképem is rendben. Nem akarok nagyon ráparázni és elmegyek vele a háziorvoshoz nyílván, de azért aggaszt. Valaki tud mondani valami bíztatót?2019. nov. 20. 21:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!