Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cisztát a petefészekben lehet...

Cisztát a petefészekben lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretném olyan írjon akinek volt már cisztája! Urológus csinált ultrahangot,és mondta,hogy a bal petefészkemben van egy 3cm-es ciszta! Ledöbbentem,mert minden évben járok nőgyógyászhoz! A ciszta az ugye jóindulatú elváltozás? Köszönöm ha válaszolsz!
2019. nov. 18. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon foglalkoznak vele, általában magától elmúlik.
2019. nov. 18. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom én is, hogy magától felszívódik.
2019. nov. 19. 05:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy szimpla 3 centis ciszta az esetek 99%-ában elmúlik magától is...
2019. nov. 19. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a nőgyógyászati vizsgálatok alkalmával nem szoktak ultrahangot csinálni, csak rákszűrést. Persze, hogy nem lát bele a doki a petefészkedbe.

Nekem volt cisztám, de úgy derült ki, hogy nem jött meg a menzeszem, pedig mindig rendszeres volt. Az enyém 5 cm volt.

Egyébként menj el vele nőgyógyászhoz a következő menzeszed után, valószínűleg felszívódik.

2019. nov. 21. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De igen,minden évben mikor citológiára megyek UH is csinál.
2019. nov. 22. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!