19/L vagyok mi van akkor hogy ha ott lenn már egy jó ideje fehér folyásom van és szaga is van. Mitől lehet? Csak hüvely gomba lehet? Vagy más is lehet? És micsoda ha igen?
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 14:18
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem valószínű, hogy gomba, annak nincs szaga viszket, túrószerű váladékkal jár. Bakteriális fertőzés lehet, menj el nőgyógyászhoz.
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom csak félek elmenni nőgyógyászhoz.. Félek hogy mit fog mondani
2019. nov. 16. 14:35
4/11 A kérdező kommentje:
A bakteriális fertozesre milyen gyógyszert írna fel? Ugye nem azt amit fel kell helyezni? Krémet is írhat fel ugye? Az helyett
2019. nov. 16. 14:36
6/11 anonim válasza:
Nem kell félned, kérdezz körbe, hogy van -e valaki, aki ajánlani tud szimpatikusat, és akkor bátrabban tudsz elmenni.
7/11 A kérdező kommentje:
Értem el fogok menni orvoshoz csak nagyon remélem hogy csak krémet fog felirni:(
2019. nov. 16. 15:05
8/11 anonim válasza:
Nem elég csak kívülről kenegetni, attól nem múlik el a belső fertőzés. Valószínűleg hüvelykúpot ír fel, de nem kell tartanod tőle, nem bonyolult használni.
9/11 anonim válasza:
Kaphatsz pluszban még gyógyszert, amit a partnernak is kell szedni.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Voltam orvosnál ugyanezt mondta hogy nem elég a krém😔
2019. nov. 18. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!