Vannak/Van olyan műtét ami által nem fogok többé menstruálni?
Nem szeretem a mensi időszakot már nagyon elegem van belőle. Tudom hogy egy ilyen műtét elfajulhat odáig, hogy nem lehetek terhes de az engem nem zavar. Sosem szerettem volna gyereket és nem is szeretnék. Ha igen akkor is örökbe fogadnék mert ha már választani lehet meg szeretnék menteni egy gyerkőcöt és jó jövőt adni neki, de ez más magánügy.
Előre megszeretném kérni a kedves felhasználókat, hogyha ide kommentelsz akkor a hozzászólásodat kérlek kultúráltan fogalmazd meg vagy különben figyelmen kívűl hagyom. A saját véleményt is meghallgatom ha a van benne valami hasznos infó számomra, ha nem akkor sajnálom de felesleges időt pazaroltatok.
Előre is köszönöm azoknak az embereknek akik értelmes és hasznos választ adnak erre a kérdésre. (Annak is örülnék, hogyha más következménye is van azt is elmondanátok nekem.) természetesen a megfelelő pacsikat osztogatom! 😇❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!