2 éve p3-as a leletem és hpv16. A doki már konizációt akar, viszont én még várnék vele kicsit. Rataláltam a Deflagyn-q és a Papilocare készítményekre. Ti melyik ajánlanátok? Egyébként férjemmel 6 éve vagyunk együtt és az ő lelete negatív.
De milyen P3? ASC-US? ASC-H? Az sem mindegy...
Minimum egy cyntec vizsgálat kellene, ha még nagyon húzni akarod, anélkül én nem lennék ilyen bátor.
8-as vagyok. :) 9 hónap alatt sikerült kigyógyulnom a HPV fertőzésből, 53-as típussal fertőződtem (valószínűleg idén februárban), márciusban derült ki a HPV fertőzés, júniusban LSIL volt a rákszűrés, most decemberben HPV PCR vizsgálat negatív, citológia negatív.
Ezeket tettem a gyógyulás érdekében:
- napi 1000-4000 mg C-vitamin, időjárástól, egészségi állapottól függően
- napi 3000 NE D-vitamin
- Lizin C kapszula napi 2x1
- dohányzásról nem sikerült leszokni, de sikerült 3-4 szálra minimalizálni
- egészséges táplálkozás, kevés feldolgozott élelmiszer
- májustól novemberig az oltási séma alapján beadattam a Gardasil oltást (elvileg segít eliminálni a meglévő fertőzést, hiába nincs benne ez a típus az oltóanyagban, van kereszthatás, az én nőgyógyászom oltás-párti, ő javasolta)
- Deflagyn Q-t használtam áprilistól novemberig, 4x28 adagot, elvileg ugye ez leoldja a sérült sejteket, és a gyakorlat is ezt mutatja, pedig én nem használtam 28 napig folyamatosan, mert engem időnként csípett, irritált, véreztem, nem egy kellemes dolog használni, ezért nagyobb szüneteket tartottam, de így utólag azt mondom, megérte
- az elmúlt 10 hónapban egyáltalán nem éltem szexuális életet, így nekem sikerült az újrafertőzést, ping-pongot elkerülni
- mondják azt is, hogy a stressz rosszat tesz, én nem tudtam nem stresszelni, borzalmasan kiborultam az egész helyzettől, ennek ellenére sikerült legyőzni a vírust, nyilván nem akarok okoskodni, de ha nekem HSIL-be jutott volna vagy még rosszabb állapotba, én nem vártam volna a konizációval, mert az megoldhatja végleg a problémát és ha gyakorlott orvos végzi, nem okoz gondot a gyerekvállalásnál sem, nekem ezt mondták
Kedves Kérdező! Gyógyulást kívánok Neked, ha nem történt volna meg, remélem, segítenek valamennyit a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!