Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 éve p3-as a leletem és...

Torják Marcellné kérdése:

2 éve p3-as a leletem és hpv16. A doki már konizációt akar, viszont én még várnék vele kicsit. Rataláltam a Deflagyn-q és a Papilocare készítményekre. Ti melyik ajánlanátok? Egyébként férjemmel 6 éve vagyunk együtt és az ő lelete negatív.

Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

De milyen P3? ASC-US? ASC-H? Az sem mindegy...

Minimum egy cyntec vizsgálat kellene, ha még nagyon húzni akarod, anélkül én nem lennék ilyen bátor.

2019. nov. 12. 13:25
 2/10 A kérdező kommentje:
ASC-US és természetesen én sem évekig akarom húzni,csak pár hónapig.Kipróbálnék egy ilyen hüvelygéles kúrát és turbózást az immunrendszeremnek.Ha január-februárban is ilyen lesz a leletem és hpv pozitív akkor nem várok tovább,megcsináltatom a konizációt.Akkor a páromnak is újjabb hpv teszt (csak hogy teljesen biztosra menjünk).
2019. nov. 12. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát Ha ASC-US, akkor még pár hónap talán belefér. De ugye tudod, hogy két szűrés között nagyon minimum 3 hónapnak el kell telnie, különben álnegatív eredményt adhat?
2019. nov. 12. 13:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha a páromra gondolsz akkor nála kb 4-5 hónap is eltelik.Az én szűrésemnél is kb 5 hónap.
2019. nov. 12. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A cytológiára és is meg a HPV tipizálásra is. Mindkettőhöz minimum 3 hónap szünet kell.
2019. nov. 12. 14:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Az bőven meglesz.A párom október elején volt először hpv teszten.Én pedig augusztusban tipizáláson és szintén október elején rákszűrésen.
2019. nov. 12. 14:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki a két géllel kapcsolatban?Tapasztalat?Vélemény?Köszönöm
2019. nov. 14. 07:11
 8/10 anonim válasza:
Én kb. 8 hónap alatt 4 csomag Deflagynt használtam el. (Edzések, egyéb kúpok miatt nem tudtam foylamatosan hazsnálni, de elvileg úgy kell.) Isoprinosine kúra rajtam az első 3 hónapban nem segített. LSIL, HPV 53 pozitív vagyok. Mondjuk engem elhagyott a párom, akitől elkaptam, tehát nincs visszafertőződés veszély. Az immunrendszerem a súlyos depresszió miatt nagyon gyenge. Ha valami segített rajtam, az csak a Deflagyn lehetett. :) December elején megyek rákszűrésre és HPV-tesztre. Ha meglesz az eredmény, írok választ ide. Kitartást!
2019. nov. 28. 17:07
 9/10 anonim válasza:
100%

8-as vagyok. :) 9 hónap alatt sikerült kigyógyulnom a HPV fertőzésből, 53-as típussal fertőződtem (valószínűleg idén februárban), márciusban derült ki a HPV fertőzés, júniusban LSIL volt a rákszűrés, most decemberben HPV PCR vizsgálat negatív, citológia negatív.

Ezeket tettem a gyógyulás érdekében:

- napi 1000-4000 mg C-vitamin, időjárástól, egészségi állapottól függően

- napi 3000 NE D-vitamin

- Lizin C kapszula napi 2x1

- dohányzásról nem sikerült leszokni, de sikerült 3-4 szálra minimalizálni

- egészséges táplálkozás, kevés feldolgozott élelmiszer

- májustól novemberig az oltási séma alapján beadattam a Gardasil oltást (elvileg segít eliminálni a meglévő fertőzést, hiába nincs benne ez a típus az oltóanyagban, van kereszthatás, az én nőgyógyászom oltás-párti, ő javasolta)

- Deflagyn Q-t használtam áprilistól novemberig, 4x28 adagot, elvileg ugye ez leoldja a sérült sejteket, és a gyakorlat is ezt mutatja, pedig én nem használtam 28 napig folyamatosan, mert engem időnként csípett, irritált, véreztem, nem egy kellemes dolog használni, ezért nagyobb szüneteket tartottam, de így utólag azt mondom, megérte

- az elmúlt 10 hónapban egyáltalán nem éltem szexuális életet, így nekem sikerült az újrafertőzést, ping-pongot elkerülni

- mondják azt is, hogy a stressz rosszat tesz, én nem tudtam nem stresszelni, borzalmasan kiborultam az egész helyzettől, ennek ellenére sikerült legyőzni a vírust, nyilván nem akarok okoskodni, de ha nekem HSIL-be jutott volna vagy még rosszabb állapotba, én nem vártam volna a konizációval, mert az megoldhatja végleg a problémát és ha gyakorlott orvos végzi, nem okoz gondot a gyerekvállalásnál sem, nekem ezt mondták

Kedves Kérdező! Gyógyulást kívánok Neked, ha nem történt volna meg, remélem, segítenek valamennyit a tapasztalataim.

2019. dec. 15. 00:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es, hogy vagy most? :)
2023. márc. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!