Miert van "visszatero" huvelygombam?
Figyelt kérdés
antibiotikum szedese utan huvelygombam lett, voltam dokinal eddig 2x. irt fel kremet es kupot is ami hasznal egy ideig de aztan megint huvelygombam lesz ra 2-3 hetre. mitol lehet? (nemi eletet nem elek)2019. nov. 9. 17:56
1/2 anonim válasza:
Antibiotikum mellé kell probiotikum. Hiába mondjak hogy hüvely gombara az nem jo, nekem azóta soha nem lett ha antib.-t kellett szednem.
De amúgy rengeteg mindentől lehet. Csináljon az orvos tenyesztest.
2/2 anonim válasza:
Nekem akkor volt ugyanez, amikor fogamzásgátlót szedtem. Utalhat hormonproblémára, ha nem szedsz, konkrétan ösztrogéndominanciára, mert az olyanná alakítja a hüvelyi ph-dat, ami kedvez a gombának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!