Az ob-n kívül melyik a jó tampon még? Mivel tudnám kiváltani?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 22:34
2/9 anonim válasza:
Nekem a naturella tamponok is megfelelőek voltak.
3/9 anonim válasza:
Követem, mert nekem a silk touch miatt kell az o.b. könnyebb feltenni. Legutóbb lidlset használtam, hát érezni a különbséget sajnos....
5/9 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy kinek b@.ssza a csőrét, hogy másfajta tampont ajánlottunk többen is az ob. meg az intimkehely helyett. Valakinek nagyon nem tetszik ez, a százalékok alapján....
6/9 anonim válasza:
Mindenki le van pontozva, én is, aki o.b-t használ, de kíváncsi jó alternatívára... lehet a betétfétises jött lepontozni 🤔
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. nov. 10. 23:34
8/9 anonim válasza:
Mindenki le van mostanában... Ez az új módi😀 azért én nyomtam a zöld kezeket, mi legyünk jófejek! 😀☘️
9/9 anonim válasza:
Szerintem az Aldi saját márkás tamponja vált be legjobban.A csomagolása sárga és fehér rá van írva hogy "Super tampons"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!