Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Orgazmustól hasfájás. Mi...

Orgazmustól hasfájás. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Már orgazmusközeli állapotban kezdődik, begörcsöl alul a hasam. És utána is fáj elég sokáig.
2010. júl. 18. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nő vagy.Én is.Nekem is volt úgy hogy nagyon begörcsölt.Aztán elmúlt és minden rendben.

A kiváltó okok közt gyanítom:túlzásba vitt masztizás,hpv virus fertőzés(ne ijedj meg mert ki lehet gyógyúlni belőle 100%-ra)vagy magnézium hiány.Nálam ezek közül valamelyik okozta.30 éves nő

2010. júl. 18. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

A HPV ből hogy lehet kigyógyulni?

Érdekelne mert nekem az van!

2010. júl. 18. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
nálam is elő szokott ez fordulni, de csak 3-4 nappal, mielőtt megjönne a menstruációm. "szerencsére" utána csak 4-5 percig fáj, és ez a fájdalom leginkább olyan érzés, mint mikor megjön, és elkezd fájni a hasam. hogy őszinte legyek, komolyabban eddig nem foglalkoztam vele, mert menstruáció előtti napokon, már amúgy is néha-néha picit begörcsöl néhány másodpercre a hasam. (ráadásul nemrég voltam nőgyógyásznál vizsgálaton, és semmi problémám nincsen.)
2010. júl. 18. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:

A nőgyógyászokról annyit mondanék Hogy:

Császármetszés során hozzávarták a méhemet a hugyhólyagomhoz és ezeket a hasfalomhoz.

Legalább 7 nődoki vizsgált meg mire a második babát vállaltam 10 évre rá és egyik se vette észre,csak aki újra műtött és felnyitotta a hasamat.

Addig azt írták minden papírra h uterus(méh)szabad környezetben..kóros nem látható.Nekem 10 éven át fájt!

2010. júl. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!