Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az a kérdés, hogy "Hogyhogy...

Az a kérdés, hogy "Hogyhogy nem volt még partnerkapcsolata? ", mennyire normális egy nőgyógyásztól?

Figyelt kérdés
2019. nov. 4. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező akkor nem baj ne aggódj. Akkor elgondolkodtató ha 30-40 között lennél. Az ilyesmit pedig egy orvosnak, főleg egy nőgyógyásznak meg kell kérdezni, utána kell járnia hogy mi volt az oka ennek hogy még valakinek nem volt kapcsolata. Mert lehet hogy nem fizikális, hanem mentális problémáról van szó. Pl: Rossz kiskori élmény ezzel kapcsolatban. H
2019. nov. 4. 18:28
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
Bocsi véletlenül elküldte. Ha ez a helyzet áll fenn, akkor tovább kell küldenie pszichológushoz a beteget.
2019. nov. 4. 18:30
 13/22 anonim ***** válasza:
14%
Lehet, hogy nincs szűzhártyád, vagy alig?
2019. nov. 4. 20:11
 14/22 A kérdező kommentje:

Egyrészt a pszichológus nem orvos, nem kell beutaló hozzá, másrészt a nőgyógyász hatásköre a szervi problémákra terjed ki, konkrét panasszal fordultam hozzá, annak a hátterében meghúzódó okot kellett (volna) felderítenie. Persze lehet aggódni a páciens pszichéjéért is, értem, de ebben semmi szakszerűség nincs, amit te (64%-os) magad is belátsz, hiszen azt mondod, 30 felett lehetne létjogosultsága a kérdésnek, nem az én koromban. Ez csak arra ment ki, hogy éreztesse velem, mennyire furcsának tart, semmi egyébre.

Vizsgálat előtt zajlott le ez a kis párbeszéd, nem közben vagy utána.

2019. nov. 4. 23:42
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

13-as vagyok.

Nőgyógyászt váltanék.

2019. nov. 5. 06:14
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem normális.

Én is jártam már hasonlóan, mikor elmondtam, hogy még nem volt szexuális kapcsolatom szinte kinevetett a doki. Egyidős vagyok veled. Szerintem senkinek semmi köze hozzá, azert megyek, hogy a panaszomat kezelje, nem azért hogy a maganeletemet firtassa.

2019. nov. 5. 12:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért erősen függ attól hogy milyen stílusban kérdezte. Nem feltétlenül rosszindulatból. Tudom kényes kérdés stb de más orvosok ennél sokkal cifrábbakat mondanak.

Bár lehet az én mércém már magasan van azok után hogy egyszer nagyon durva feltagadt fájó puncival mentem a nőgyógyászatra és a doki konkrétan a váróban mindenki előtt üvöltött velem hogy legközelebb ide ne merjek jönni ilyen szarral mert amíg nem dől a vér belőlem addig nem érdeklem. Majd mindenki előtt kiszólt az asszisztensnek hogy 'ez is gombás'.

:D

Hát mondjuk ez sztk alapon volt de ezek után egy ilyen kérdés nem számít durvanak a szememben

2019. nov. 5. 14:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja és akkor voltam 20, 2 éve, és életemben másodszor jártam nőgyógyásznál
2019. nov. 5. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez nagyon durva, még ekkora tapló orvost..
2019. nov. 5. 14:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, pofátlan tuskó volt.
2019. nov. 6. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!