Zalaegerszegen melyik szülész-nőgyógyászt válasszam? Minél többet olvasok utána a témának, annál bizonytalanabb vagyok.
Első baba lesz, tehát teljesen tapasztalatlan vagyok. Szeretném a legjobb szakembert választani, de az is fontos, hogy kedves és közvetlen legyen.
Dr.Goldfinger Jenő, Dr.Vörös Zéta, Dr. Horváth Tihamér és Dr. Györe Imre között vacilálok. Ha van valamelyikükkel tapasztalatod, kérlek írd le!
Dr. Goldfinger Jenő az orvosom. Volt nála 2 szülésem (hüvelyi és császár), 4 kisműtétem es 2 nagy. Mindig nagyon elégedett voltam vele. Ha a helyzet úgy kívánta, akkor kemény volt, de ha úgy hozta az élet akkor barátnőt megszégyenítő módon vigasztalt (egyik gyermekünk súlyos beteg, élet-halál között volt hetekig szülés után). Ha valamiben nem biztos, akkor segítséget kér, engem Pécsre is elküldött egy speckó eljárás miatt. Amikor bent feküdtem hónapokig, minden nap benézett, ha dolgozott.
A listából még Vörös doktort tudnám ajánlani. Tihamért semmikepp, esetleg még Györét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!