A Bánfi termékek tényleg jók hajhullás ellen?
Voltam egy ingyenes mikrokamerás vizsgálaton és ott név nélkül azt mondta a vizsgáló, hogy nem szabad alkoholos dolgokat a fejbőrre tenni. Nem tudom hihetek-e neki, mert terméket (sajátot) akar az ingyenes vizsgálat után eladni, persze nem bánfit.
Van akinek használt?
Légyszi ne küldjetek orvoshoz, túlvagyok minden vizsgálaton, és mégis....
Kezdek én is rájönni, mert már szinte mindent végigpróbáltam. ((Bár nem tudom melyik szülőmtől örökölhettem, grrr!)))
Van valamilyen infód erről a hajbeültetésről, amit említesz?
Szia!
Nekem nem használt a bánfi. Én mindent kipróbáltam rá, kovaföld, bétakarotin(valakinek ez használt), revalid(kapszula, ampulla) vas, hajszeszek, vichy ampulla, sampon. stb stb stb... Végül most talán mérséklődött szerencsére
Egy ásványi anyag komplexxel jobban járnál!
pl.: Biotech multi mineral
Vashiány!!!
Vérszegénység!!!!
Nekem a hajam fele kihullott, mire rájöttek, hogy vashiányos vagyok.
Ha a hajad hullik, előbb mindig az alapbajt kell kikezelni, ami sokféle lehet,hacsak nem a szokásos hajváltás miatt hullik.lyenkor a kencék nem igazán használnak semmit, esetleg kap egy kis vitamint a fejbőröd.
( alapbajok: vashiány, gyulladások,gócok a szervezetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!