Lóg a mellem. Mi csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok még csak. És lóg a mellem. Csak melltartó nélkül látszik hálistennek, melltartóban nem.
A másik problémám, hogy két felé állnak a melleim. A bal oldali balra, a jobb oldali jobbra áll, de úgy, hocy nagy rés van a két mellem között.
Lehet ellene tenni valamit? A plasztikai műtétet kivéve.
2019. okt. 30. 14:01
1/10 anonim válasza:
Ha a műtétet kizárjuk, akkor esetleg a kézenállás segíthet
2/10 anonim válasza:
semmit. max tornaztathatod meg erositheted, de egy kicst feszesebb lesz
3/10 anonim válasza:
Ne erőltesd, így vagy jól. Senki sem egyforma, mindenki más.
4/10 anonim válasza:
Inkább lógjon, mint hogy szilikon legyen.
5/10 anonim válasza:
Ismerős a helyzeted, nekem is ilyen volt már 16 évesen, sőt 14 évesen is...
Sajnos semmit nem tudsz tenni plasztikai műtét nélkül. A mellizomra tudsz gyúrni, és akkor több hónapos edzés után lesz minimális változás, de az se nagy. Az, hogy kétfelé áll, azzal meg végképp nem tudsz semmit se kezdeni.
6/10 anonim válasza:
Semmit, ez így szép, ez így természetes :)
7/10 anonim válasza:
Barátnőm ugyanilyen. Most lett 17 éves, 110 kiló (beteg szegénykém) és 120E vagy mekkora mellei vannak. Hatalmasak nehezek és nagyon lógnak. Én imádom őket és ő is elfogadta és szereti őket. Büszke magára hogy ilyen nagy mellei vannak már 17 évesen.
8/10 A kérdező kommentje:
De nekem még csak nem is nagyok a melleim. (60/A
2019. okt. 30. 18:59
9/10 anonim válasza:
60/a? Ilyen is van?
Hát ne haragudj de olyan picuri melled lehet, hogy kizárt, hogy lógjon xd
10/10 anonim válasza:
Jön majd egy fiatal ember, akinek a melleid lesznek a világon a legszebbek. No para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!