Néhány nő miért nem megy be a férfi WC-be, amikor a női nincs nyitva?
A kollégiumban, ahol lakom koedukált wc van, tehát engem nem zavarna semmi, amíg az ajtót be lehet zárni, ettől függetlenül nem mennék be, mert nem illik. Ugyanúgy, ahogy a nőibe sem mehet be férfi, én is tiszteletbdn tartom, hogy ha engem nem is, mást zavarhat.
Ha valamiért csak a női van lezárva, a férfi működik, és szükségem van rá, akkor megkérdezve az ott sorban állókat bekéredzkednék.
bezzeg ha én férfiként bemennék a nőibe, sikitozik mindenki egyből...
Az meg milyen normális (nem az) ha a nő bemegy a férfibe...
Na mind1... 1x mentem hazafele HÉVen, annyira kellett fosnom h nem birtam ki hazáig, leszálltam Auchannál, éppen takaritotta a nő a férfi WC-t.. ajto bezárva, takaritás tábla... Vagy az volt, hogy bejutok, vagy az, hogy befosok, nőibe menni eszembe se jutott... úgyhogy berúgtam az ajtót, a zár kinyílt rajta a takaritónő meg halálra rémült, mondtam neki "jó napot, befosok" és beviharzottam a fülkébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!