Ha mindig atazom mit tegyek? Oldalt folyik ki.
Figyelt kérdés
És mindig jobb oldalt ez miért van? Beteten alig van valami akkor is kijon oldalt.2019. okt. 27. 22:18
1/8 anonim válasza:
Vegyél fel szorosabb, passzosabb bugyit
2/8 anonim válasza:
Mert a jobb oldaladon vagy többet. Igen, a szorosabb bugyi jó ötlet. Ez éjszaka van? Mert otthonra rakhatnál még be vattát is a betétre.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez szoros, szerintem ha szélesebb lenne nem aznek át de olyan bugyi nincs sehol ami ettől szélesebb.
Nagyon unom hogy mindig atazom már arra gondoltam valami nejlont teszek a nadrágba belülre
Mindig takargatom magam szekemrol fel sem merek kelni olyan rossz érzés
2019. okt. 27. 22:49
4/8 A kérdező kommentje:
Nem éjszaka. Ez nappal van mikor suliba vagyok egesznap 😞
2019. okt. 27. 22:50
5/8 anonim válasza:
Sajnálom. De utálom én is a mensit. Azért nézz szét, hátha találsz vhol szélesebb bugyit! Meg van már menstruációs bugyis, neten nézd meg, bár kitudja jó-e!
7/8 anonim válasza:
A fent linkeltekre gondoltam. De ha esetleg rendelsz ilyeneket, azt ajánlom otthon próbáld ki először, mert ez még új dolognak számít! Bár ez mosásos dolog furi.
8/8 anonim válasza:
H&m ben van szélesebb ülepű bugyi. Francia, de olyan, ahol nem középen fut végig a varrás. Érdemes venni, ha ilyen gondod van. Mert betéthez nem jó a flancos bugyi. Vagy próbáld ki a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!