Cerucal tabletta terhesség alatt?
Sziasztok!
Borzasztó rosszullétem van a hatodik hét óta már 15 hetes vagyok, de nemhogy jobb lenne, hanem egyre rosszabb. Már teljesen ki vagyok lelkileg is. Vártam türelmesen, jobb lesz, elmúlik, mondta a nőgyógyászom is. Gondoltam oké várok! De ez, hogy még rosszabbul vagyok mint eddig már kiborít, dolgozni sem tudok menni. A kérdésem azokhoz szól akik tudják miről beszélek!
Van aki szedte a fent említett gyógyszert? Ha igen minden rendben volt a babával?
Házi praktikákat közül már mindent próbáltam.. (Tényleg mindent!!)
Szia
En szedtem nekem ugyanez volt 0-24 oraig birzalom hanyingerem volt nem tudtam enni inni. Csak fekudtem, az eg vilagon semmi se segitett. Felirta a dokim a cerucalt nem mondom higy nagyon segitett. Amitol picit jobb lett, az a deadalon kup. De igy is orarol orara eltem. Nincs baja a. Babanak sztem az meg rosszabb ha az ember kiszarad. Es mar ajultam el tobbszor. Amerikaban alkalmazzak a cerucalt is itthon ennyire ovatosak. Nekem peldaul a nyakan volt 2 x a zsinor. Ez sokkal nagyobb galibat okozott. Es ezen nem segitettek az orvosok, nem csaszaroztak. Persze csak vegszukseg eseten veszi be az ember ezeket. En most 6 hetes vagyok nem tudom ellatni a picit. Borzaszto igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!