Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez daganat? Vagy semmi okom...

Ez daganat? Vagy semmi okom az aggodalomra?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és úgy érzem mintha a hüvelyemben egy daganatot vagy ijen gombóc szerű dolgot éreznék..(elnézést nem tudom máshogy ki fejezni:))Azt sem tudom el dönteni igazából hogy az a hüvelyemben van vagy inkább a méhszájamat érzem...:(
2010. júl. 17. 10:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ha nem haragszol, írtam Neked privát e-mailt, hogy megértsd, hogy miért nem tudok dolgozni. Az egészség kívánód vagyok.
2010. júl. 18. 15:23
 22/33 A kérdező kommentje:
Hol tudom azt meg nézni?Mertmég nem kaptam ilyet nemrég regisztráltam csak az oldalon.
2010. júl. 18. 15:29
 23/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A Kívánód vagyok. Egyszerűen az e-mail fiókodba nézd.
2010. júl. 18. 15:39
 24/33 A kérdező kommentje:
Mostmár értem miért kívántál egy ismeretlennek ilyen szép egészséget,ha te már nem lehetsz az.:(Nagyon sajnálom hogy ez történt veled.Igazán sajnálom.Rég olvastam ilyen szomorú történetet.Ahogy olvastam ,az az igazság meg siratott meghatott a történeted..
2010. júl. 18. 15:49
 25/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én írtam Neked e-mailt. A jókívánságaimnak semmi köze az állapotomhoz. Az pedig, hogy elsírtad magad a levelemen és meghatott, azt bizonyítja, hogy Te egy végtelenül jó ember vagy! Nagyon sokan példát vehetnének Rólad! Akár még a felnőttek is!!! Sokkal jobban becsülöm az érzékeny lelkű embereket, mint akik "vadulnak"! Maradj is mindig ilyen végtelenül jó ember!!! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 18. 17:47
 26/33 A kérdező kommentje:
Szia.Köszönöm a szép szavakat.:) Ilyen maradok ígérem:)
2010. júl. 18. 18:27
 27/33 anonim ***** válasza:

13/l vagyok

nekem is nagyobb mint egy borsó és van benne olyan mélyedés..

szóval ha neked is van meg nekem is, akkor biztos másnak is :)

2010. júl. 18. 19:20
 28/33 A kérdező kommentje:
Akkor végülis semmi okunk az aggodalomra,de azért jobb meg kérdezni ha nem vagyunk biztosak.Szóval te se félj én sem félek már:)
2010. júl. 18. 21:06
 29/33 anonim ***** válasza:
oké :)
2010. júl. 18. 21:28
 30/33 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező! Az egészségkívánód vagyok. Nagyon szépen köszönöm a leveled!!! Sajnos csak most tudtam rá válaszolni. Nagyon szépen kérlek ne haragudj!!! Tiszta szívből kívánok Neked minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 19. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!