Ez daganat? Vagy semmi okom az aggodalomra?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és úgy érzem mintha a hüvelyemben egy daganatot vagy ijen gombóc szerű dolgot éreznék..(elnézést nem tudom máshogy ki fejezni:))Azt sem tudom el dönteni igazából hogy az a hüvelyemben van vagy inkább a méhszájamat érzem...:(2010. júl. 17. 10:52
21/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ha nem haragszol, írtam Neked privát e-mailt, hogy megértsd, hogy miért nem tudok dolgozni. Az egészség kívánód vagyok.
22/33 A kérdező kommentje:
Hol tudom azt meg nézni?Mertmég nem kaptam ilyet nemrég regisztráltam csak az oldalon.
2010. júl. 18. 15:29
23/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A Kívánód vagyok. Egyszerűen az e-mail fiókodba nézd.
24/33 A kérdező kommentje:
Mostmár értem miért kívántál egy ismeretlennek ilyen szép egészséget,ha te már nem lehetsz az.:(Nagyon sajnálom hogy ez történt veled.Igazán sajnálom.Rég olvastam ilyen szomorú történetet.Ahogy olvastam ,az az igazság meg siratott meghatott a történeted..
2010. júl. 18. 15:49
25/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én írtam Neked e-mailt. A jókívánságaimnak semmi köze az állapotomhoz. Az pedig, hogy elsírtad magad a levelemen és meghatott, azt bizonyítja, hogy Te egy végtelenül jó ember vagy! Nagyon sokan példát vehetnének Rólad! Akár még a felnőttek is!!! Sokkal jobban becsülöm az érzékeny lelkű embereket, mint akik "vadulnak"! Maradj is mindig ilyen végtelenül jó ember!!! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára minden elképzelhető jót!!!
26/33 A kérdező kommentje:
Szia.Köszönöm a szép szavakat.:) Ilyen maradok ígérem:)
2010. júl. 18. 18:27
27/33 anonim válasza:
13/l vagyok
nekem is nagyobb mint egy borsó és van benne olyan mélyedés..
szóval ha neked is van meg nekem is, akkor biztos másnak is :)
28/33 A kérdező kommentje:
Akkor végülis semmi okunk az aggodalomra,de azért jobb meg kérdezni ha nem vagyunk biztosak.Szóval te se félj én sem félek már:)
2010. júl. 18. 21:06
30/33 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező! Az egészségkívánód vagyok. Nagyon szépen köszönöm a leveled!!! Sajnos csak most tudtam rá válaszolni. Nagyon szépen kérlek ne haragudj!!! Tiszta szívből kívánok Neked minden elképzelhető jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!