Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha viszket a nunim?

Egyemke kérdése:

Mit csináljak ha viszket a nunim?

Figyelt kérdés
Fehér folyadék szokott a bugyi ön lenni. És nagyon viszket belül a nunim. Milyen házi kezelést ajánlotok?

2019. okt. 18. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, kezelés nélkül magától nem fog elmúlni. Csak rosszabb lesz. Ezt személyes tapasztalatból írom.
2019. okt. 19. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Bár leírtam mi az, amit tenned kellene, és hidd el, abban sem lenne semmi ciki, viszont voltam én is kiskamasz, tudom hogy megy ez. Ha végképp nem akarod szülődet, orvost beavatni (bár ez lenne a legjobb), akkor menj el a legközelebbi dm-be, egyéb drogériába, esetleg gyógyszertárba, és keress hüvelygombára való kenőcsöt, vagy más készítményt. Léteznek Candida tesztek is, ezzel kiszűrheted tényleg ez-e a bajod. Miután megvetted menj haza, olvasd el a betegtájékoztatót, tapogasd ki, hogy elméletben hova és mit kell tenni, ha valamit nem értesz keress rá (megbízható oldalon) az interneten.

Ha a kezelés hatására se múlik el a panasz szólj anyukádnak, vagy menj el orvoshoz. Ha nagyon gyerek vagy még a gyerekorvoshoz is mehetsz, legfeljebb segít jó helyre irányítani téged.

2019. okt. 19. 20:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Szóltam anyának megnéztem a nunim de nemátot semmi különöset
2019. okt. 25. 17:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy annak az előjele hogy megfogjönni az 1. Menstruációm?
2019. okt. 25. 17:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Megnéztem anya de nem látott semmi fircsát. Viszketni már nem nagyon szokott de még mindig valami fehér folyik belőle. Lehet hogy ez az 1. menstruáciú előjele
2019. okt. 25. 17:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Véletlen 2szer írtam ki bocsi
2019. okt. 25. 17:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Fehérfolyásod van. Hamarosan megjön a mensid. Hány éves vagy?
2019. nov. 1. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!