Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem megy fel a tampon! 13...

Nem megy fel a tampon! 13 eves vagyok es mar mindent kiprobaltam (fogosszeszoritas stb) es megsem megy! Valami konnyitesi modszer? FONTOS!

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az lett volna a kérdésed,hogy elmúlik-e addig,nem? :)
2010. júl. 16. 19:11
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez igy gázos, hogy most hirtelen akarsz belejönni a tamponhasználatba, holnap meg már élesben megy a dolog. Mindenképp el kell lazulnod, és nem kell erőltetni, próbáld lassan, aztán majd alakul a dolog. Én mondjuk kihagynám a fürdést, elég rizikós.
2010. júl. 16. 19:11
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát elég valószínű, hogy holnap is lesz.

Amúgy nem tudok segíteni, mert én se próbáltam még, de gondoltam megosztom veled, hogy én meg holnap fogom kipróbálni, mert pont a nyaralásra fog megjönni, és akkor meg jó lenne, ha menne az a tampon. :D Hajrá! Remélem sikerül, én is mindig kifogok mindent arra a pár napra. :)

14/l

2010. júl. 16. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó: Ha nem menstruálsz, akkor ne gyakorolj a tamponnal. Akkor nem csúszik és fájni fog. Akkor próbálgasd, ha megvan a vérzésed...

Kérdező: Vagy túl gyenge a vérzésed, vagy rosszul csinálsz vmit, esetleg túl pici a lyuk a szűzhártyádon.

Az ujjadat fel tudod dugni? Ha igen, akkor a mini tamponnak is fel kell mennie. Ha egy ujjaddal benyúlsz, akkor érezni fogod, merre "hajlik" a hüvelyed. Abba az irányba próbáld tolni a tampont. De csak akkor, mikor rendesen van vérzésed!!

2010. júl. 16. 19:19
 15/17 A kérdező kommentje:
3-ik nap mar nincs rendesen verzesem csak ugy nagyon-nagyon gyenge!Akk most mit csinaljak?
2010. júl. 16. 19:27
 16/17 anonim válasza:

Szia!

Én 16 vok

és sztem ne erőltesd ami nem megy mert ha még fel is megy akkor sem lesz jó érzés ha a vízbe mész mert megtelik hamar sztem tegyél be tisztaságit és jó lesz, vagy ha annyira gyenge akkor semmit :D

Remi. Hogy segítettem! :D

2010. júl. 16. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:
19.12-es vagyok: most is épp megvan és a nyaralásra is meglesz. :)
2010. júl. 17. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!