Nem megy fel a tampon! 13 eves vagyok es mar mindent kiprobaltam (fogosszeszoritas stb) es megsem megy! Valami konnyitesi modszer? FONTOS!
Hát elég valószínű, hogy holnap is lesz.
Amúgy nem tudok segíteni, mert én se próbáltam még, de gondoltam megosztom veled, hogy én meg holnap fogom kipróbálni, mert pont a nyaralásra fog megjönni, és akkor meg jó lenne, ha menne az a tampon. :D Hajrá! Remélem sikerül, én is mindig kifogok mindent arra a pár napra. :)
14/l
Utolsó: Ha nem menstruálsz, akkor ne gyakorolj a tamponnal. Akkor nem csúszik és fájni fog. Akkor próbálgasd, ha megvan a vérzésed...
Kérdező: Vagy túl gyenge a vérzésed, vagy rosszul csinálsz vmit, esetleg túl pici a lyuk a szűzhártyádon.
Az ujjadat fel tudod dugni? Ha igen, akkor a mini tamponnak is fel kell mennie. Ha egy ujjaddal benyúlsz, akkor érezni fogod, merre "hajlik" a hüvelyed. Abba az irányba próbáld tolni a tampont. De csak akkor, mikor rendesen van vérzésed!!
Szia!
Én 16 vok
és sztem ne erőltesd ami nem megy mert ha még fel is megy akkor sem lesz jó érzés ha a vízbe mész mert megtelik hamar sztem tegyél be tisztaságit és jó lesz, vagy ha annyira gyenge akkor semmit :D
Remi. Hogy segítettem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!