Ez hüvelygomba lehet?
19 hetes vagyok, antibiotikumot kellett szednem, de természetesen szedtem mellé probiotikumot is.Azonban most piros a szeméremajkam és a végbelem környéke is, viszket is egy kicsit.Ez ugye hüvelygomba lehet?
Kinek mi vált be hüvelygomba kezelésére?Canesten van itthon, esetleg valamilyen hüvelykúpot tudnatok ajánlani?Jövő héten megyek az orvoshoz, gondoltam felhívom ezzel a problémámmal a védőnőt, hátha ő is tud segíteni, ha nem akkor viszont beszélni fogok az orvossal is.
Pont antibiotikum miatt szenvedtem ezzel, és az orvos írt fel szájon át szedhető és helyi gombaölőt is, de semmi sem változott. Érdemes egy canesten kúrát végig vinni, a krém is kellően nyugtató hatású, utana pedig Micovagot (amit az orvosom egyébként nekem ajánlott) , illetve még azután hosszabb ideig valamilyen ph helyreállítót. Nekem az Idelyn tablettája vált be, de a gynophilus valamivel olcsóbb kategória.
Azért is érdemes inkább orvoshoz menni, mert ő támogatásra tud felírni gomba elleni szert és tejsavas kúpot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!